rolunk_foto

Rólunk

A Bestbusz Személyszállító Kft.-t 2012-ben alapítottuk, családi vállalkozásként. Filozófiánk, amely a cég megalapítását is életre hívta a megbízhatóságban gyökeredzik. Olyan szolgáltatást kínálunk, amelynek ez nemcsak alapköve, de meghatározója is. Három dolgot tudunk biztosan:

  • Ma, amikor megszűnt a magyar légitársaság, sokan kényszerülnek a bécsi (Schwechat) repülőteret igénybe venni.
  • Több mint 130 000 magyar nemzetiségű él és dolgozik Németországban.
  • Utazni mindenki nyugodtan és kényelmesen szeret.

Erre a három alappillérre építettük a Bestbusz Személyszállító Kft.-t, amelyet örömmel mutatunk be Önnek is. Szolgáltatásunk személyre szabott, rugalmas és kedvező árú. A legjobb választás lehetőségét kínáljuk,
éljen a lehetőséggel.

Hátterünk

A Bestbusz Személyszállító Kft. alapelve: a megbízhatóság mindenek előtt. Ez nem csak ránk tulajdonosokra, hanem a munkatársainkra, sőt az autóbuszainkra is igazak.

VW Crafter típusú 9 személyes buszaink műszakilag kifogástalan állapotban vannak, sárga – személyszállításra alkalmas – rendszámmal ellátottak és megfelelnek a legszigorúbb EU-s előírásoknak. Ennek az állapotnak megtartása érdekében folyamatos ellenőrzést és karbantartást végzünk. Buszaink légkondicionáltak, tágas utastérrel és kényelmes ülésekkel felszereltek. Igény szerint gyermekülést tudunk biztosítani.

Gépjárművezetőink több évtizedes vezetési tapasztalattal és személyszállítói képesítéssel rendelkeznek. Minőségi szolgáltatást nyújtunk európai színvonalon.
Kollégáink több nyelven beszélnek.